Amerikansk overtagelse

Afadmin

Amerikansk overtagelse

Ligesom med så mange andre ting, så har amerikanske madvare indtaget det danske samfund. Det er ofte noget, som man har set specielt med slik og drikkevare, og netop Skittles er noget, som er meget populært blandt danskerne. Skittles bliver af mange beskrevet som en lidt frugtig og nogle gange lidt syrlig snack, og det kan være grunden til, at det for alvor har slået igennem på slikmarkedet i Danmark. Der findes surt slik på hylderne i de forskellige forretninger, men der har ikke været en direkte konkurrent til Skittles, og derfor har den amerikanske snack haft en direkte adgang til de slikglade danskeres indkøbskurve.

 

Skittles i mange varianter

Skittles er noget slik, som altså er gået hen og er blevet yderst velkendt i Danmark. Enten kan man lide det, eller også bryder man sig ikke om det. Der findes mange forskellige varianter af Skittles, og de forskellige farver er alle blevet tildelt hver sin smag. Skittles er for mange gået hen og er blevet en lækker snack, fordi den er frugtig og sukkerig. Den helt originale Skittles-pose har fem forskellige smagsvarianter i sig, men du kan købe andre poser, som indeholder nogle specifikke og anderledes smagsvarianter. Der findes blandt andet poser med smagene Sweet & Sour, Crazy Sour, Tropical og Wild Berry. Så der er et bredere udvalg, end man lige skulle tro, og du kan formentlig godt finde en smag, som du synes er lækker.

 

Danmark er anderledes end udlandet

Smagsvarianterne kan som sagt findes i forskellige afskygninger, dog er der også forskel på, hvor i verden du befinder dig. Det vil sige, at en pose originale Skittles som du køber i Taiwan, vil altså ikke smage af det samme, som hvis du køber en pose originale Skittles i Danmark. Der findes nemlig forskel på ingredienserne, som man finder i poserne, og netop derfor vil smagen variere.

 

Problemet med det store udvalg

Mange går på jagt efter Skittles i de danske forretninger, dog er det ikke altid, at man kan finde dem i butikkerne, hvor man lader jagten gå ind. Samtidig med det, så er det ikke sikkert, at der netop er den pose med de smage, som du ønsker, og så kan du ende med at gå forgæves, og spilde tiden på at jagte Skittles i mange varianter helt uden gevinst. Dog skal du ikke frygte det, du kan nemlig finde steder, hvor du kan købe lige præcis den Skittles-variant, som du går og savler over.

 

Om forfatteren

admin administrator