Bliv klogere på iværksætteri

Afadmin

Bliv klogere på iværksætteri

Er du også fascineret af iværksætteri? Med programmer som f.eks. ”Løvens hule” er der for alvor kommet fokus på iværksætteri, og flere er begyndt at vise interesse for lige netop dette emne. Derudover er der også flere skoler og videregående uddannelser, der er begyndt at sætte det på skemaet. Men du kan også blive klogere på emnet lige her.

Find på en original idé

Det er lettest at få succes med sit projekt indenfor iværksætteri, hvis man finder på en original idé. Hvis det, man finder på, allerede findes, bliver det svært at overbevise andre om, at lige præcis den idé, man selv har fundet på, er bedre end alle de andre idéer, der handler om det samme.

Hvis man derimod finder på noget nyt, der f.eks. kan opfylde et behov, som en større gruppe har, så er man allerede godt på vej. Samtidig kan man også være heldig at komme langt, hvis det, man har fundet på, opfylder et behov, som folk ikke engang var klar over, at de havde. I dette tilfælde skal man dog være god til at overbevise modtagerne om, at de rent faktisk har behov for det, man har fundet på.

Lad dig inspirere af andres oplevelser med iværksætteri

Hvis man gerne vil i gang med iværksætteri, kan det også være en god idé at lade sig inspirere af andre iværksættere. Hvis man finder ud af, hvordan de startede op, og hvad de gerne ville have gjort anderledes, kan man måske undgå at bruge tid på for meget unødvendigt.

Et godt eksempel på iværksættere, der har fået succes med deres originale idé, er drengene fra Shaping New Tomorrow. Lyt til Shaping New Tomorrows start og bliv inspireret til, hvordan man kommer i gang med sin idé som iværksætter, og hvad det er godt at være opmærksom på.

Om forfatteren

admin administrator