Derfor er bæredygtigt børnetøj kommet frem i lyset

Afadmin

Derfor er bæredygtigt børnetøj kommet frem i lyset

Du har måske hørt om konceptet før. Bæredygtigt børnetøj er ikke et nyt koncept, men til gengæld har det opnået større og større popularitet de seneste år – og med god grund. Herunder kan du læse mere om de mange fordele ved bæredygtig børnemode.

Hvorfor købe bæredygtigt børnetøj?

Der er utrolig mange grunde til at købe bæredygtigt børnetøj:

  • Du støtter en bæredygtig produktion
  • Bæredygtigt børnetøj er i en fremdeles god kvalitet
  • Børnetøjet er unikt og skiller sig ud fra de gængse mærker

Og hvad betyder det helt præcist at støtte en bæredygtig produktion? Først og fremmest er der mange kæder i en designproces. Designet bliver færdigudformet, tekstil samt garn væves og farves, tøjet syes og produktionen sendes til forhandleren. I denne proces kan der være mange følgegrupper. Men med en bæredygtig produktion er du sikret, at kvaliteten af enten materialer lever op til bæredygtige standarder. Dvs. tøjet er farvet med fx naturlige midler. I en bæredygtig produktion indgår også det arbejdsmæssige aspekt. Når du køber børnetøj fra en bæredygtig forhandler, betyder det, at de mennesker der har farvet og syet tøjet, har gjort det under forsvarlige vilkår.

Du er altså med til at sætte et grønt aftryk på klimaet, når du køber bæredygtigt børnetøj.

En bæredygtig produktion skabt af ildsjæle

Hvor kan jeg få bæredygtigt børnetøj i Danmark, tænker du måske. Du kan få bæredygtigt og økologisk børnetøj fra lige her https://okker-gokker.com/welcome/ til både drenge og piger.

Tilbage i 1997 kunne Okker Gokker se lyset på starten af en bæredygtig produktion. Gennem tiden har firmaet gjort en stor indsats og i dag bosiddende på Bornholm, hvor designproduktionen foregår fra. De gennemtjekker alle aspekter af deres produktionskæde for at sikre sig, at hver enkelt led lever op til de officielle økologiske og bæredygtige standarder.

Om forfatteren

admin administrator