Det kan du gøre, hvis din Samsung-telefon er gået i stykker

Afadmin

Det kan du gøre, hvis din Samsung-telefon er gået i stykker

En ting, vi alle sammen går og frygter, er at vores telefon pludselig stopper med at virke. Hvis du har tabt den, og skærmen er smadret, har du sikkert set det komme. Men nogle gange kan der også opstå fejl i telefonens software, som er umulige at se sig ud af. Heldigvis er der flere ting, du kan gøre, for at ordne den igen. Læs med her.

Send den til reparation

Hvis du er helt fortabt, når det kommer til at ordne mobiler, så kan du altid sende den til reparation. Hvis telefonen ikke er smadret, men blot er stoppet med at virke på den ene eller anden måde, vil det ofte kunne laves. Du kan roligt overlade din reparation af Samsung til kvalificerede eksperter. Nogle gange skal den nulstilles, men det kan faktisk også være, at den ordnes helt uden at du mister noget.

Uanset hvor i landet du bor, kan du finde nogen, som kan hjælpe dig. Du behøver altså ikke nødvendigvis at være på Nørrebro i København, for at få styr på tingene. Fordi vi stort set alle sammen har mobiltelefoner, vil der også lægge et reparationssted i langt de fleste byer. Hvis det ikke er tilfældet, kan du sende den ind til en internetbaseret virksomhed og modtage den igen med posten, når den er ordnet og klar til brug.

Prøv selv

Hvis du har en smule teknologisk snilde, kan du også prøve at reparere telefonen selv. Du vil ofte kunne finde udførlige guides på nettet, som fortæller, hvordan man kan forsøge at fixe netop din model. Du skal dog være opmærksom på, at det ofte involverer, at du gendanner fabriksindstillingerne. Det vil sige, at du mister alt, der ligger på telefonen.

Derfor er det godt, hvis du på forhånd kan fjerne de filer, du ikke vil miste. Det kan du ligeledes finde mange gode guides til. Det kan være, du er typen, som allerede backer det hele op via et ekstern drive. Så er der ikke noget at frygte, og så kan du bare gå i gang.

Grunden, til at gendannelse af fabriksindstillingerne ofte virker, er at softwareproblemer ofte skyldes enten apps, du har installeret, eller en fejl i en opdatering. Ved at fjerne alt, fjerne du også disse, og så vil din telefon ofte være god igen. Hvis du er i tvivl, er det dog en god ide at få hjælp udefra.

Om forfatteren

admin administrator