En pejseindsats skaber hygge i hjemmet

Afadmin

En pejseindsats skaber hygge i hjemmet

Der er ikke noget så dansk som hygge. Man kan næsten smage familien samlet om ilden på en kold vinterdag, eller lyden af gaver der bliver åbnet juleaften. Hygge er noget af det vi danskere gør bedst men selvom vi er gode til at sprede hyggen så krævedes der ofte at vi gør en lille indsats for at få det så hyggeligt som muligt. Et godt eksempel hvor man kan vælge at ofre tid og penge er ved at få en pejseindsats til hjemmet.

Nye materialer giver nye muligheder

De fleste forbindelser en pejseindsats med en skorsten placeret i hjørnet af et rum hvor skorstenen altid har haft en semi-dominerende rolle i rummet. Dette har for så vidt været muligheden i mange år, men sådan forholder det sig ikke længere når man ser på de nye muligheder og leverandører af pejseindsatse, som der er kommet.

Schiedel giver dig frihed til at designe

Schiedel giver med deres Isokern materialer dig muligheden for at bruge indsatsen på en ny måde. For det første giver materialet dig muligheden for at have brændbart materiale helt klods op af rammen. Det betyder at du ikke skal tage hensyn til materialevalget omkring pejsen. Dernæst kan du ved at bruge Isokern vælge at placere indsatsen midt i rummet, så den bliver et samlingspunkt i stedet for at være gemt væk i hjørnet. Derudover kan du lave en elegant løsning hvor du forbinder 2 rum med en gennemgående indsats, så foruden at du udleder varme til begge rum , så binder du dem sammen på en ny og mere hyggelige måde.

Så der er mange gode grunde til at vælge at anskaffe sig en pejseindsats og selvom løsningen koster penge, skal det holdes op imod de mange timers hygge indsatsen kommer til at skabe og ydermere er det ikke en ren udgift. For alle ved at de penge man kommer i sit hjem, de skal delvis betragtes som en investering idet at ens høj vil stige i værdi da man har foretaget en forbedring, som helst sikkert også vil falde i en eventuel ny ejers smag.

Om forfatteren

admin administrator