Finansiering Bornholm kan hjælpe din virksomhed med at vækste

Afadmin

Finansiering Bornholm kan hjælpe din virksomhed med at vækste

Seneste forskning viser at hvert tredje nystartet firma allerede lukker efter blot et års eksistens. Der er mange årsager til dette. Efter det blev muligt at etablere IVS firmaer har flere og flere taget iværksætter drømmen til sig. Dog er der mange udfordringer ved at have et IVS-selskab. F.eks. betyder IVS-selskabsformen at der kun er en krone i selskabet og derved kan det være svært at vækste og ekspandere.

Udfordring at finansiere med et IVS

Bankerne har ikke den store tiltro til IVS-selskabsformen netop på grund af den lave kapital, som der kan være i selskabet ved stiftelse og derfor kan det være svært at få lov til at låne penge, som kan være et krav for at ekspandere. Finansiering Bornholm kan foregå på mange måder og der findes andre muligheder end blot traditionelle lån. Det kan være at man tidligt i selskabets levetid får investorer. Investorer er ikke kun personer, som er ude på at få en andel af din profit. Investorer kan i ligeså høj grad være personer som hjælper selskabet med at vækste igennem rådgivning og sparring. En investor kan på mange måder være med til at få dit firma til det næste niveau. For udover viden og penge bringer en investor en anden mindst ligeså vigtig ting med til bordet og det er et netværk og en platform hvor du kan få dit produkt ud.

For en af de vanskeligste ting for at få succes, uanset branche, er at opnå kendskab til ens brand og ens produkter. Her hjælper investoren ved at parre dig med de rigtige, så dit produkt og brand bliver set og hørt af de rigtige mennesker tidligt i forløbet så din virksomhed kommer flyvende fra start.

Om forfatteren

admin administrator