Følg aktiemarkedet og tjen penge på investering

Afadmin

Følg aktiemarkedet og tjen penge på investering

Aktiemarkedet er i dag blevet åbent for alle, hvilket betyder, at det ikke længere kun er rigmænd, der kan nyde godt af denne hobby. Hvis man er god til investering, er der nemlig mange penge at hente i den sammenhæng.

 

Det kræver imidlertid, at man følger godt med. Først og fremmest er det fuldstændig afgørende, at man ved, hvad der foregår med markedet og i særdeleshed ved de virksomheder, som man har investeret i. Hvis man er storinvestor, bliver man inviteret med til investormøder, hvor man kan opnå både viden og indflydelse vedrørende deres kommende planer.

 

Som privat lægmand, der mest af alt investerer som en hobby skal man dog ikke gøre sig disse forhåbninger. I stedet bliver man nødt til at hente sin viden andetsteds fra. Det kunne for eksempel være en avis, der specialiserer sig i at skrive om børsmarkedet.

 

Det kan umiddelbart godt føles tungt og intetsigende at være abonnent på en sådan avis. Hvis du læser den ugentligt, vil du dog hurtigt opleve, at du får en langt bedre forståelse for de trends, man kan se på markedet og på hvilke tidspunkter, det kunne være interessant at investere.

Nyt om investering på internettet

Aviserne har dog langt fra monopol på viden om aktiemarkedet. Du kan også hente din viden på langt billigere vis over internettet. Med en smule kildekritik kan internettet sagtens være en god kilde, men mange af artiklerne indeholder mindst lige så meget spekulation som reel viden.

 

Der findes dog også guldklumper på internettet, som er både indsigtsfulde og troværdige. Det gælder blandt andet den investering podcast, som ugentligt bliver uploadet på http://mininvestering.libsyn.com/website.

 

Her bliver der ugentligt lagt timelange lydklip op med erfarne investorer. De kan fortælle om deres egne succeshistorier, hvilket kan være værdifuld viden for en, der lige er startet med investering.

 

Denne investerings podcast er dog også gavmild med tips og tricks til den aspirerende investor. Det bedste er, at du kan lytte til episoderne i din investerings podcast præcis hvornår og hvor du vil. Så længe du har downloadet dem på din telefon, kan du lytte til dem når du er ude på en løbetur, venter på bussen eller tager opvasken derhjemme.

 

Du skal ikke bekymre dig om et avisabonnement og du behøver ikke at sætte dig ned i flere timer for at læse igennem stakkevis af tørre artikler. Din viden om investering bliver tværtimod serveret på et sølvfad for dig gennem en investeringspodcast.

Om forfatteren

admin administrator