Gør din side mere synlig: Køb likes på Facebook og fang følgernes opmærksomhed

Afadmin

Gør din side mere synlig: Køb likes på Facebook og fang følgernes opmærksomhed

Facebook er et af de største sociale medier på nettet, og det giver derfor rigtig god mening at bruge denne platform til at promovere f.eks. ens firma, virksomhed eller måske endda sig selv. Det kan dog være udfordrende, når man skal opbygge en skare af følgere og fans, da dette godt kan tage tid, men der findes heldigvis en måde, hvorpå man kan investere i at få opbygget ens Facebookside.

Det er nemlig muligt at købe likes på Facebook, hvilket kan være en genvej til at skabe større synlighed for dig og dit brand på nettet. Hvis dette lyder interessant, så kan du læse mere om hvordan du køber likes på Facebook her.

Når du nu har sikret dig en god mængde af likes, så er det bare at gøre din Facebookside attraktiv for dine følgere, som bliver dine potentielle kunder. Du får her 5 hurtige råd til, hvordan du gør din Facebookside mere spændende.

1.  Promover din side på andre sociale medier

Det lyder måske mærkeligt, men en måde, hvorpå du kan promovere din facebookside, er ved at bruge andre sociale medier til at gøre opmærksom på den.

Du kan f.eks. promovere din Facebookside på Twitter ved at bruge URL’en til din Facebookside som dit coverbillede på Twitter. Dermed kan du gøre dine følgere på Twitter opmærksomme på din Facebookside med så lidt som et enkelt tweet.

2.  Brug clickbait med varsomhed

Langt de fleste brugere af Facebook har støt på fænomenet kaldet clickbait. Opslag på din facebookside med sætninger såsom ”Du gætter aldrig hvad der skete derefter…” kan virke interessante, men i længden kan de også påvirke dine likes på Facebook i negativ grad, da dine følgere kan finde opslagene irriterende. Værd derfor forsigtig med brugen af clickbait.

3.  Tilføj et link til din Facebookside på din hjemmeside

At købe likes på Facebook er en god og effektiv måde at skaffe sig en grundlæggende følgerskare på, men du bør samtidig stræbe efter også selv at skaffe likes og følgere. Hvis du driver en virksomhed eller et firma, så kan du gøre dette ved at tilføje et link til din Facebookside på din hjemmeside.

På denne måde får du gjort de kunder, som besøger din hjemmeside, opmærksom på, at der også findes en Facebookside. Du kan tilmed forfatte en lille tekst til hjemmesiden, som opfordrer de besøgende til at gå ind og følge jeres Facebookside.

4.  Brug din personlige Facebookprofil

Du kan nemt og gratis gøre din professionelle Facebookside mere synlig for andre profiler ved at bruge din personlige profil til at dele, like og kommentere på opslag fra din professionelle side. På denne måde deler du indholdet med dine venner på Facebook, som dermed kan sprede det til deres venner osv.

Dette kræver dog, at du er klar på at blande det private og det professionelle en smule og promovere din professionelle Facebookside for dine egne venner. Hvis du er villig til dette, så kan du formentlig indsamle en del nye likes, som sammen med dine købte likes på Facebook er med til at gøre din side endnu tydeligere på Facebook.

5.  Skaf dig samarbejdspartnere på Facebook

Hvis du allerede samarbejder med andre virksomheder og firmaer, som også har Facebookprofiler, så kan i indgå en aftale om at linke til hinandens Facebooksider i jeres opslag. På denne måde bliver din side synlig for alle din samarbejdspartners følgere, og der opstår dermed en mulighed for, at de også går ind og følger din side.

Du kan købe likes på Facebook til at skabe et solidt grundlag for din Facebookside, som du så kan bygge videre på ved at fange nye følgeres opmærksomhed ved at bruge nogle få nemme råd.

Om forfatteren

admin administrator