Guide: Sådan vælger du den rigtige ejendomsmægler i Nørresundby

Afadmin

Guide: Sådan vælger du den rigtige ejendomsmægler i Nørresundby

At købe eller sælge enten et hus eller en lejlighed er en stor livsbeslutning. Det er et valg hvis både positive og negative konsekvenser vil følge en mange år fremover uanset hvor I landet man kommer fra om det så er København eller Nørresundby. Det er primært når du skal sælge at det er en god idé at tage en dyb indånding og tage et kritisk blik på hvilken ejendomsmægler, som man vælger. Selvom alle mæglere har samme uddannelse er der stor forskel på deres fremgangsmåde, personlighed og dedikering. Du ønsker selvsagt at det er den bedste mægler som repræsenterer og det opnår ved at følge disse råd :

  • Vælg en lokal ejendomsmægler

Skal du sælge i Nørresundby så vælg en ejendomsmægler i Nørresundby og omegn. Det sikrer at mægleren har et bredt lokalkendskab og at vedkommende foruden markedet kender området og priserne. De ved hvad der kommer til at ske, som kan påvirke området positivt og negativt og tager det med i deres salgsarbejde. De ved hvis der kommer en ny motorvej, som passerer tæt på et givent område, som kan påvirke huspriserne negativt eller omvendt de ved om der kommer nye rekreative områder.

 

  • Vælg en ejendomsmægler hvor der er god kemi

Foruden at mægleren har den rette viden er det mindst ligeså vigtigt at du har et godt forhold til mægleren. Mægleren skal matche din stil, tale dit sprog og du skal have en god fornemmelse med vedkommende. For har I ikke en god indbyrdes kemi, kan det besværliggøre samarbejdet og give dig nogle unødvendige utryghedsfornemmelser.

 

  • Vælg en mægler hvor I er enige om udbudsprisen

Udbudsprisen er den pris, du starter med at sælge dit hus eller din lejlighed til. Her er det vigtigt at både dig og mægleren er enige om tallet. For mægleren kan sagtens overtales til at prøve at sælge dit hus dyrere men tror de ikke på det, så er deres hjerte ikke med og er hjertet ikke med så bliver resultatet ikke godt.

 

  • Vælg en uafhængig mægler

Desværre er de fleste mæglerkæder i dag samarbejde eller decideret en del af en kreditforening. Det betyder at deres rådgivningsmæssige kapacitet er kompromitteret idet de har alternative motiver til at komme med deres forslag. Derfor vælg en uafhængig mægler så du er ude over denne problematik.

 

Følger du disse 4 simple råd så er du et skridt nærmere på en solgt ejendom.

Om forfatteren

admin administrator