Hold dit næste kursus på et godt kursuscenter

Afadmin

Hold dit næste kursus på et godt kursuscenter

Hvis du leder efter de perfekte rammer til dit kursus, kan Kysthotellet ved Århus være en mulighed for dig. Der kan I overnatte alle sammen, når det er et kursus, der strækker sig over flere dage. Det er derfor et rigtig godt bud på et kursuscenter i det østjyske.

Stedet bliver både brugt som konferencecenter og kursuscenter. Det betyder, at der er en række lokaler i forskellige størrelser, hvor I virkelig kan få al den plads, som I har brug for. Hvis det er et dansekursus, vil I typisk have brug for meget plads. Der har de nogle dejligt store sale, som I kan bruge. Hvis det er et kursus i slægtsforskning, kan det være rart at sidde i et mindre lokale, hvor I er tættere på hinanden.

God mad til kurset

Udover gode rammer i form af gode lokaler og gode værelser til overnatning har hotellet også en god forplejning, så I kan få en lækker morgenmad, god frokost og en nærende aftensmad. Det giver jer energi til at fortsætte med jeres kursus. Det er ærgerligt, hvis der er nogle, der ikke kan koncentrere sig, fordi de går sukkerkolde. Læs mere om det gode kursuscenter.

Om forfatteren

admin administrator