Hvad er Ganni?

Afadmin

Hvad er Ganni?

Det er et dansk modebrand, som også er et af de hurtigst voksende. Det har nemlig formået at overtage Danmark og udlandet på rekordtid, med udvalget af enkle kollektioner som både kan beklæde dig til hverdagen og til festlighederne. Mærket henvender sig til den stilfulde kvinde, som vil udtrykke sin stil igennem et skandinavisk look, som også tilbyder noget kant og personlighed til tøjet. Det er familiejet og har hovedkontor i hjertet af København, og det har været vigtigt at vise den skandinaviske stil i designet, uden der komme begrænsninger i det traditionelle udtryk, som der jagtes.

Ganni-kjolernes design og look

Der er blevet designet en række kjoler, som fungerer helt suverænt til de formelle begivenheder, og samtidig også kan bruges i hverdagen, som gør muligheden for brugen af tøjet større for den enkelte. Tanken bag stilen på tøjet er, at den er enkel og minimalistisk, men samtidig fyldt med detaljer, som tilføjer lidt ekstra til kjolen. Den helt store inspiration kommer fra modige kvinder i København og verden over, som alle hjælper Ganni til nye kollektioner og looks.

Miljøet kan hjælpes af modebranchen

Ganni har et ønske om at ændre den danske modebranche, og forsøge at præge branchen i en mere miljøbevidst retning, som vil hjælpe på den lange bane. Alt det tøj du kan købe hos Ganni, er derfor produceret på den mest miljøvenlige måde, og det er gjort med respekt for brandets sociale ansvar, når nu de gerne vil lede andre i den retning, som de selv jagter og arbejder frem mod. Ganni skaber deres tøj i en kvalitet, så det kan bruges i flere sæsoner, og ikke skal udskiftes efter en enkel sæson. Det er også grunden til der er en vaskeanvisning på tøjet, som viser hvordan man helst skal vaske tøjet, som også er den mest skånsomme måde for tøjet.

 

De forskellige kollektioner

Nogle af de forskellige kollektioner der findes, består af kjoler, frakker, bluser, bukser og sko. Smukke Ganni outfits og kollektioner indeholder alt fra cashmere cardigans til lette slå-om nederdele, samt et hav af T-shirts og toppe. Kollektionerne er en refleksion af de globale tendenser, på sin helt egen æstetiske måde. Det er en fortolkning af alt det gode fra fortiden til nutiden, hvor kvalitet og design er i højsædet. Alle de mulige kollektioner er akkompagneret af en sko kollektion, som ligesom tilføjer det sidste til kollektionerne, så man får hele pakken på en gang.

Om forfatteren

admin administrator