Kom i gang med Mofibo med en rabatkode

Afadmin

Kom i gang med Mofibo med en rabatkode

Der findes ikke noget bedre end at sidde og slappe af med en god bog. Og er man en rigtig læsehest, kan man hurtigt få knaldet nogle bøger af på ingen tid. Der kan dog ligge et problem i dette. For det er ikke sikkert økonomien kan følge med læsetempoet, hvis man hele tiden skal ud og investere i nye bøger. Så er der selvfølgelig den løsning, der hedder biblioteket. Her kan man dog ofte opleve lange ventelister på mange af de populære bøger. Ja helt op til et år nogle gange. Så hvis man er en ivrig læse, så kan man også rende ind i nogle problemer der. Men hvad gør man så? Jo man kan vælge at afprøve den danske e-bogstjeneste Mofibo. Og endnu bedre, så kan man få en rabatkode til tjenesten på http://rabatkodejunglen.dk/butik/mofibo-rabatkode.

 

Dyrk din indre læsehest med Mofibo

Mofibo har et kæmpe udvalg af e-bøger og lydbøger, som man kan få fingre i for 129 kr. om måneden. Herefter kan man læse eller lytte til lige så man bøger, som man vil – hvor som helst og når som helst. Udvalget af genrene spænder meget bredt, og man kan læse alt fra krimier til børnebøger. Man kan sågar indtaste sine læsevaner, og så vil Mofibo selv komme op med nogle forslag. Derefter er det bare at synke ned i læsningens verden og fordybe sig hen for en lille stund.

 

Mulighed for prøveperiode og rabatter

Selvom 129 kr. er en meget fordelagtig pris, så kan man få Mofibo endnu billigere, hvis man benytter sig af en rabatkode. Det kan derfor anbefales at holde øje med disse koder eller selv søge på dem på nettet. Derudover så er Mofibo faktisk også gratis de første 14 dage, så man lige kan få en smagsprøve. Hvis Mofibo derfor ikke viser sig at være noget for en alligevel, så kan man altid melde sig fra, når de 14 dage er gået. Det bliver altså ikke nemmere eller billigere.

Om forfatteren

admin administrator