Lokaliser dine medarbejdere med GEO medarbejder GPS

Afadmin

Lokaliser dine medarbejdere med GEO medarbejder GPS

I en forretningsverden med global interaktion er dokumentering blevet vigtigere end nogensinde. Alle partere i en kontrakt skal kunne dokumentere deres gøren og laden. Og det gælder også dine medarbejdere. De skal kunne redegøre for det arbejde de har udført, hvor, hvornår og selvfølgelig også hvordan.

Medarbejder GPS systemet GEO gør denne dokumentation nem og flydende. Det sker igennem en høj grad af automatisering. Det tager netop ikke beslag på dine medarbejderes dyrbare resurser.

GEO systemet er opbygget i moduler. Det gør det nemt for dig at finde den løsning der passer bedst til din virksomhed og dine medarbejdere.

Her et overblik over modulerne:

 

·         SmartGEO – simpel GPStracking

Denne modul fungerer ved at der tages et GPS punkt når en medarbejder stempler ind. Samme sker når der tages en pause, og når medarbejderen stempler ud igen. Det giver dig et generelt overblik over medarbejderens arbejdsdag. Du kan se hvor medarbejderen har været på disse nøglepunkter og du kan se arbejdsdagens tidslinje.

·         2. LiveGEO – advanceret tracking

Denne mere avancerede modul tagger medarbejderen med GPS punkter igennem hele arbejdsdagen. LiveGEO giver dig dokumentation over medarbejderens arbejdsdag uden huller og er den bedst mulige dokumentation for medarbejderens arbejdsdag.

Det giver en stor sikkerhed, både for medarbejderen og for dine kunder. Medarbejderen kan til hver en tid dokumentere for, at han har været der hvor han skulle have været. Og du kan dokumentere overfor dine kunder at de har fået hvad de har betalt for. GEO live er programmeret sådan, at det fungerer på alle smartphones. Og så helt uden at bruge ekstra strøm fra telefonen.

·         3. GEOfencing – et virtuelt hegn

Du kender måske geofencing fra de situationer hvor du ikke kan se din yndlingsserie, fordi du befinder dig udenfor Danmarks jord. GEOfencing medarbejder GPS systemet er lidt mere konstruktiv end så. Det giver dig mulighed for at afgrænse et område hvor medarbejderen må skal befinde sig på visse arbejdsdagens tidspunkter.

Bl.a. sikrer dette medarbejder GPS system at dine medarbejdere kun kan stemple ind og ud, når de er hvor de bør være. Det er særdeles interessant når du tit sender medarbejdere til forskellige arbejdspladser.

 

4. InouTime – automatiseret tidsregistrering

Dokumentation er lig med uproduktive, administrative opgaver. Derfor er det vigtigt at minimere tidsforbruget mest mulig. InouTime er ment for virksomheder med tryk på produktivitet. InouTime kan give din virksomhed et afgørende forspring mod konkurrenter ved at reducere uproduktive arbejdsopgaver til et absolut minimum. InouTime gør brug af kunstig intelligens til at registrere fuldautomatisk dine medarbejderes kommen og gåen.

Bob, the bot

Bob er kælenavnet på Workloggers kunstige intelligens. Det er Bob der gør et fuldautomatiseret medarbejder GPS system overhovedet muligt. Bob er intet mindre end et af verdens bedste intelligente og fuldautomatiske tidsregistreringssystem. Bob har hverken brug for kaffe eller tissepauser, bliver aldrig sur og har heller ikke brug for ferie eller barsel. Han arbejder døgnet rundt, året rundt, uden nogensinde at brokke sig. Så længe han har strøm, i hvert fald.

Bob aflaster ikke bare kontoret, men også de produktiver medarbejdere. De behøver ikke længere bekymre sig om timesedler, stemple ind og ud, o.l. Bob klarer det hele.

Bob samler modulerne til en højere enhed

Et skræddersyet, automatiseret medarbejder GPS system til din virksomhed kunne se sådan ud:

En medarbejder stempler ind til kørsel om morgen. Så kommer hun mobilen i lommen. Hun har nu gjort alt det administrative hun behøver at gøre for den dag. Resten af arbejdsdagen kan hun fokusere 100% på jobbet.

Det kan lade sig gøre, fordi Bob sørger for resten af dokumentationen. Han stempler medarbejderen ud fra kørsel, så snart hun er ankommet til den første lokation. Der stempler Bob hende også ind på arbejdsstedet. Når hun forlader stedet, finder Bob selv ud af det og stempler hende tilbage til kørsel. Sådan fortsætter det indtil arbejdsdagen er omme.

Alle medarbejderens bevægelser er registreret med tid og kilometre mellem opgaverne.

Om forfatteren

admin administrator