NordVPN – En VPN der kan det hele

Afadmin

NordVPN – En VPN der kan det hele

Det kan være svært at bevare sin anonymitet, når man bevæger sig rundt på nettet. Cookies bliver lagret for hver hjemmeside du besøger, og det er herefter muligt at følge dit spor som var du Hans og Grethe der smed brødkrummer på vejen. Det er dog langt fra alle der synes, at overvågning af ens adfærd er særlig rart, og man har ikke brug for nogen sølvpapirshat for at vide at det foregår. Edward Snowden gjorde det alment kendt, at den amerikanske regering og dens samarbejdspartnere spionerer på alle borgere i verden, i indland såvel som udlandet. NordVPN prøver at sikre din ret til privatliv igennem deres VPN løsning som du kan læse en anmeldelse af her.

En VPN som den NordVPN tilbyder går ind og anonymiserer dine data for alle der kigger med, ved at kryptere din adfærd og slører din IP-adresse for folk der kunne have interesse i at vide hvor du befinder dig. Det er også et særligt godt værktøj imod hackere, som vil have langt sværere ved at penetrere din forbindelse da den nu er krypteret tilstrækkeligt.

NordVPN er kendt over hele verden

NordVPN er blevet nævnt i diverse store nyhedsmedier som Yahoo Tech, magasinet PC, Cnet og Wired. Nogle af de største teknologiaviser og nyhedsmedier mener at NordVPN er en af de bedste udbydere af VPN der er på markedet. Den er fremhævet som en af de bedste fordi deres etik gør, at de holder dig 100% anonym, ikke gemmer din adfærd eller på andre måder logger den. Desuden er det ene af de billigste udbydere, hvor deres abonnementer starter fra helt ned til $2,75 om måneden, så det burde være muligt at presse ind i budgettet, hvis man i sandhed er seriøs omkring sin internetsikkerhed.

 

Om forfatteren

admin administrator