Økonomi bliver nemmere med e-conomic

Afadmin

Økonomi bliver nemmere med e-conomic

Er man kreativ, visionær eller entreprenant har man formentligt mange idéer. Man brænder for, at disse ideer skal ud i livet og det ender da også ofte med, at man lykkes med dette. Det vil dog også meget ofte ende med, at man ikke får gjort noget ved sine ting af den ene grund at det vil betyde, at man skal have styr på økonomien. Er man ikke så god til tal og regnskab vil det hurtigt ende med, at man helt giver op på projekter fordi man ikke kan overskue regnskabsdelen. Her er der godt nyt for der findes et regnskabsprogram, som kan være en stor hjælp for en. Man kan nemlig sørge for, at man bruger e-conomic da det er et program, der gør tingene nemmere for en selv. Det er et program der har mange forskellige funktioner, som man vil finde gavnlige. Se programmet med dine egne øjne på sitet https://www.sandgravsolutions.dk/digitaliseret-bogholderi/e-conomic/, som giver en god gennemgang af systemet.

Hos e-conomic får du god support

Hvis der især er én vigtig ting ved at begynde at bruge et nyt system er det, at der er god support. Det er nemlig ved hjælp af den gode support, at man ved, at man er i trygge hænder. Ved man, at man på hvert tidspunkt blot kan ringe, chatte eller lave et videoopkald er man pludseligt tryg. Alene denne tryghed kan faktisk ofte gøre, at man selv finder ud af at løse de problemer man oplever. Det skyldes, at usikkerhed kan gøre, at man er i tvivl om hvad man skal gøre. Hvis ikke man er usikker vil man kunne handle mere sikkert og det kan gøre, at man selv finder ud af og løser de problemer man har. Hos e-conomic gør man meget ud af, at support skal være helt i top.

Har man selv erfaring med regnskabssystemet vil man da også kunne skrive under på, at man altid får den bedste support hos e-conomic. Især er der én god grund til, at man konstant føler, at man er i gode hænder. Der bliver lyttet til en. Det vil sige, at man får meget god tid til at forklare sine problemer og udfordringer. Og først når medarbejderen fra e-conomic er sikker på, at vedkommende ved hvad man snakker om, svarer de. Det er med til at eliminere mange fejl, som man ellers kan opleve.

Lær dine medarbejdere at bruge e-conomic

Har man kun en lille virksomhed er det slet ikke sikkert, at man har nogen ansatte. Måske har man udelukkende sig selv ansat da økonomien ikke er til mere. Hvis man dog begynder at vokse og pludseligt har råd til ansatte vil det være godt at starte med en bogholder. Det er penge, som er godt givet ud da man altid kan spørge en bogholder til råds om økonomien. Er det en bogholder af den ældre skole kan det være, at vedkommende er vant til at foretage regnskab i hånden. Er det tilfældet kan det være en god ide at lære vedkommende om e-conomic.

 

Det er nemlig en god ide hvis du også selv kan følge med i regnskabet og det kan du hvis I begge to kan logge ind på e-conomic. På den måde kan du gå ind og trække statusrapporter og på den måde se om det går godt med firmaet eller ej. Gør du ikke dette løbende er det slet ikke sikkert, at du har nogen ide om hvorvidt det rent faktisk går godt eller ej. Skal man udvikle noget senere hen er det ellers vigtigt, at vide hvorvidt det går godt i virksomheden eller om der er særlige ting man bør fokusere ekstra meget på.

Om forfatteren

admin administrator