Oplev smukke og mystiske Cambodia

Afadmin

Oplev smukke og mystiske Cambodia

Vi du gerne på en rejse lidt ud over det sædvanlige? På rejse til et sted, hvor masseturismen og alt hvad den fører med sig af ødelæggelser ikke har ramt, så er Cambodia måske noget for dig. I Cambodia finder du smuk natur, gamle templer, bygninger fra kolonitiden og meget mere. Læs meget mere om vidunderlige rejser til Cambodia og bliv inspireret til din næste store ferieoplevelse.

Besøg et land med storslået historie

Cambodia har en lang og storslået historie. Helt tilbage i tiden var Cambodia hovedsæde for khmerne og lande som Thailand, Laos, Burma og Vietnam var alle forenet under samme rige. Senere har landet være fransk koloni inden det fik sin selvstændighed i 1953. Der ud over har man være underlagt et barsk regime, som formåede at undertrykke et helt folk. Nu er landet igen ved at åbne sig op og lokker med smuk og uberørt natur.

Uspolerede strande og templer

Cambodia har en ubeskrivelig smuk kystlinje, hvor klipper står op af havet og danner små øer, som man kan udforske fra båd. Havet er nærmest smaragdgrønt og man har virkelig mulighed for at opleve landets skønhed. Her findes som i Thailand storslået natur, men en langt mindre procentdel af turisme. Det betyder at ens oplevelser i høj grad vil være mere autentiske og ægte, end det er tilfældet i Cambodias så berømte og efterhånden ødelagte naboland.

En anden stor oplevelse i Cambodia er selvfølgelig de mange smukke og velbevarede templer. Gå ikke glip af det storslåede ved et besøg i et tempel. På grund af landets afsondrede historik, vil man her kunne finde nogle helt unikke og uspolerede steder, som mange andre steder ville være overrendte af andre turister.

Venligt og imødekommende folkefærd

Man vil som besøgende opleve et folkefærd, som langsomt og gradvist er ved at vænne sig til besøgende fra andre lande. Man er heldigvis nysgerrig og venlig i det smukke asiatiske land, som selvfølgelig byder på fantastisk asiatisk kogekunst og sjove oplevelser i et pulserende bymiljø eller i små og spændende landsbyer.

Asiatisk charme

Er man til smukke feriedestinationer og vil man gerne opleve den mystik, som man forbinder med den asiatiske kultur, så er Cambodia et godt bud på en spændende rejse. Det handler om at komme til at opleve det smukke land, inden masseturismen får øje på stedet. Det stadig muligt at få en bid af det ægte Asien.

Om forfatteren

admin administrator