Porte til din garage beskytter dine ejendele

Afadmin

Porte til din garage beskytter dine ejendele

I Danmark oplever vi desværre i stigende grad at der er flere og flere indbrud, som bliver begået både mod virksomheden men i stigende grad også rettet imod private. Det værste er at kurven ser ud til at fortsætte idet at der bliver færre og færre, som bliver fanget i deres ugerning. Faktisk var det så grelt at I 2016 førte kun 1 ud af 16 indbrud til en sigtelses.  Denne kedelige statistik betyder at der er flere udlændige fra andre EU-lande som tager hertil for at begå indbrud og rejse hjem igen. Men heldigvis kan man beskytte sig på flere måder fra disse uheldige og ubehagelige overraskelser og en af dem er ved at kigge på porte til garager.

Tyvene går efter det svageste led og det er ofte garagen

En tyv vælger typisk sit indbruds ofre efter en del parametre og et af dem er hvor nemt det er at komme ind i huset. De går, selvfølgelig, efter det svageste og mindst larmende led. Det er oftest en gammel garageport eller garagedør. For ved at tiltvinge sig adgang til garagen har de nu fået adgang til huset. Skulle man være så fornuftig at have en kraftig dør fra huset til garagen, så kan tyven stadig i ro og mag ødelægge denne dør uforstyrret da tyven befinder sig i garagen.

Få en garageport både som værn og pynt

Derfor kan med fordel vælger enten at anskaffe sig en vippeport eller ledhejseport med automatik. For ved at der er automatik og muligvis lås på, så kan tyven ikke umiddelbart blot tiltvinge sig adgang til garagen. Men du skal ikke kun købe en garageport som værn imod tyve. Nej. En garageport med automatik betyder at du ikke skal bevæge dig ud af bilen hver gang du kommer hjem, men at du blot kan trille direkte ind i din garage. Det er bekvemligt. Derudover findes garageporte i dag i så mange forskellige designs at du helt sikkert kan finde et, som matcher udstrålingen på dit høj og dermed forstærker dit hus udtryk og dermed øger værdien af din bolig.

Om forfatteren

admin administrator