Prøv Mizuno håndboldsko

Afadmin

Prøv Mizuno håndboldsko

Hvis man skal købe nye håndboldsko er det særligt betydningsfuldt at overveje hvorvidt du har behov for stabilitet eller om man gerne vil anvende en mindre tung håndboldsko. Skoen vil nemlig have stor effekt på hvorvidt man får skader, og om man kan performe optimalt på banen på den plads man besidder.

 

Et dominerende mærke

Når man snakker håndboldsko, så er der særlig en producent man skal være meget opmærksom på. Det er generelt en stor skoproducent til mange forskellige sportsgrene, hvor de også er førende. Og netop at de er på flere forskellige markeder for sportssko, har de valgt at udnytte og drage fordel af til fulde. Mizuno udvikler nemlig hele tiden nye teknologier til deres sko, som de kan bruge på kryds og på tværs. Et godt eksempel er for eksempel deres model Lightning der i princippet var udviklet til Volleyball, men viser sig også at passe meget godt til en back- eller center spiller, netop fordi den har et lettere hælstykke, der går at spilleren hurtige kan lave et sideskift eller retningsskift på forfoden og sætte sin direkte modstander af og enten komme ti lafslutning eller et indspil til streg.

 

Bølger og ny tankegang

håndboldsko

håndboldsko

Mizuno håndboldsko er tænkt på en forskellig vis end man typisk laver sko til håndbold. Fordi der ikke er lagt vægt på at skoen må være blød når du kun har den på. Den er lavet til at indfange hvis den står over for maksimal pres. Ideen bag det er at hvis skoen allerede kan presses ned og være blød kun ved man har den på, så kan den blive klemt ekstra flad når man bevæger sig og foretager retningsskift. Meningen bag det har gjort Mizuno håndboldsko til nogle af de førende og det er alene på grund af deres fodtøj præstere maksimalt når de testes i hallen. Materialet til Mizuno håndboldsko benævnes for Wave og er produceret som en bølge. I stedet for at lægge en masse dæmpende materiale ind hvor trykket er størst i skoen, så producerer Mizuno en bølge konstruktion i bunden til at jævne vægten og kan af denne årsag fabrikere en håndboldsko der mærkes mere fast når du står stille i den, men som virkelig er letter og mere stødabsorberende når man anvender den modsat andre håndboldsko. Wave teknologien anvendes på forskellige måder og er derfor også med til at styrke Mizuno’s sko hvis man render op og ned af banen. Udover Wave bruger Mizuno også en del ressourcer på at udvikle en overside som lavet utrolig stramt omkring foden og lille mængde af syninger, som kan være en ulempe for foden så snart den sveder og svulmer op. I realiteten ligger fodens komfort Mizuno betydeligt på sinde og det vil være et område de bliver ved med at forbedre fremadrettet. I samspil med enklere materialer, som kan flytte overliggeren for hvad en fremragende håndboldsko skal kunne når det er omkring stabilitet og stødabsorbering.

 

Uanset niveau er håndboldsko vigtige

På det bedste plan inden for håndbold har håndboldsko en enorm indflydelse, men ligevis på motionistniveau har de en større effekt. Hvis man er professionel er kroppen vant til betydelige anstrengelser, og herudover er man i besiddelse af de dygtigste terapeuter til rådighed. Foruden har man de dygtigste trænere, som kan opdage hvis man laver forkerte udfald, som kan give skader. Når man er motionist er man tilvænnet til at have den type belastning ofte og man får ikke altid taget højde for de små belastninger som de fleste går og døjer med. I den henseende er det vigtigt at købe en kvalitet håndboldsko, som kan hjælpe med at forbygge overbelastninger og lette tegn på overbelastninger. Derfor når man kun spiller én gang i ugen er gode håndboldsko minimum lige så vigtige som for Mikkel Hansen

 

 

Læs mere om Mizunohåndboldsko på sport-net.dk: Mizuno håndboldsko

Om forfatteren

admin administrator