Sådan fandt vi den perfekte erhvervsprinter.

Afadmin

Sådan fandt vi den perfekte erhvervsprinter.

Mine kompetencer og viden er ikke stærke når det omhandler indkøb af printere.

Jeg kontaktede derfor Business Center Ørsted, som var meget hjælpsomme og professionelle hele vejen. De lyttede til mine krav og behov, hvorefter de på baggrund af den modtagne information, anbefalede, at jeg investerede i en Develop Ineo +3301P printer.

En af vores kriterier til den nye printer var, at den ikke måtte fylde alverdens grundet størrelsen på vores kontor. Develop Ineo + 33001P er en letvægt printer, som gør den nem at transporterer.

 

Kan en printer være miljøvenlig?

Jeg er stifter af et vegansk- og bæredygtigt madkoncept, som de seneste par år har oplevet en stigende efterspørgsel på mine produkter.

I virksomheden prøver vi på at være så bæredygtige som muligt – i alle aspekter. Den øgede efterspørgsel er dejlig, men har medført, at vi blev nød til at investere i en printer, selvom vi helst ville være 100% papirløse.

Develop Ineo +3001P er en miljøvenlig printer, der med sine forskellige funktionaliteter og indstillinger gør vores print så bæredygtigt som muligt. Dette har også en økonomisk gevinst, da den integrerede duplex funktionalitet sikre at vi kan holde papirforbruget på et minimum.

 

 

 

Develop Ineo – en multifunktionelprinter

En af de mange fordele ved en Develop Ineo printer er, at det er en multifunktionelprinter dvs. at den kan scanne, kopirer og printe. For os betyder det, at vi sparede penge på vores indkøbsudgifter samt holdte CO2-udslippet fra printerproduktionen på et minimum.

 

Service og vedligehold af vores Develop Ineo

Business Center Ørsteds servicepakke, betyder, at vores Develop Ineo printer opnår den maksimale levetid. Derudover sikre serviceaftalen, at vores printer altid virker og der ikke kommer uforudsete reparationsudgifter.

 

Jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger til Business Center Ørsted og deres store udbud af Delelop Ineo printere.

Om forfatteren

admin administrator